Har du brug for hjælp?

Pude med personligt "Mr. & Mrs."-tryk

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Denne fine pyntepude er et levende bevis på, at romantiske gaver ikke behøver at være hverken hjerteformede, røde eller fyldt med konfetti. Denne pude er enkel, stilfuld og sød, og derudover er den dybt romantisk og en oplagt gaveide til kæresteparret eller endda som bryllupsgave til brudeparret. Puden er hvid med sort tryk, hvorpå der står "Mr. & Mrs.". Ideen er så, at du selv skal tilføje navnet på kæresteparret eller brudeparret - deres fælles efternavn. Du har op til 10 tegn til rådighed.

169 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Denne meget personlig samt skønne pude er en perfekt gave til kæresteparret, der måske lige er flyttet sammen. Det vil være en indflytter- eller værtindegave, der klart vil overraske, fordi den både er anderledes, romantisk og personlig. Puden vil også være en god ide som bryllupsgave, hvis du er inviteret til bryllup. Puden er 40 x 40 centimeter og fungerer som sofapude eller pyntepude. På puden kan du få trykt tekst efter eget valg.

Der står allerede "Mr. & Mrs." på puden, som er engelsk for "Hr. og fru". Meningen er så, at du skal tilføje det fælles efternavn på modtagerne af gaven, så de kan få deres helt egen romantiske og personlige pude. Du har 10 tegn til rådighed. En skøn, anderledes og romantisk samt personlig gaveide til de nygifte eller kæresteparret.

Detaljer

  • Mål: 40 x 40 cm
  • Materiale:
    • Overflademateriale: 100 % polyester
    • Fyld: 100 % polyester
  • Bemærk: brug ikke specialtegn, vaskes ved maks. 40 grader
2023-09-22T17:55:41+00:00