Har du brug for hjælp?

Pude med navn og årstal

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Denne pude er oplagt som gave til en fødselsdag eller et jubilæum. På puden står der 'Original since' samt to stjerner. Det er så meningen, at du selv skal tilføje både et årstal samt et navn. Det er selvfølgelig oplagt, at hvis du giver gaven i fødselsdagsgave, så skriver du fødselarens fødselsår samt navn, og til jubilæum kan det være det år, jubilaren startede.

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Puden er lige så original, som personen, der får den i gave. Skrifttypen er inspireret af den font, der bruges i den den amerikanske hær, og den kan skrives i alle regnbuens farver. Vælg en festlig og prangende gul, grøn, blå eller pink, eller hold dig til den klassiske sorte, som passer til enhver indretningsstil og ethvert rum i huset. På pudens forside står teksten 'Original since' samt to stjerner. Nu kan du så gøre puden mere personlig ved at tilføje et årstal på op til fire cifre og et navn eller titel, eller måske kælenavn, på op til 15 tegn, og som forklaret ovenover, kan du til sidst vælge, hvilken farve dit personlige tryk skal printes i.

Puden vil skabe glæde hos modtageren, især fordi den er personlig. Det er det bedste ved gaver, for så ved du, at der er tænkt ekstra over gavens betydning og hvad modtageren særligt vil blive glad for.

Detaljer

  • Beskrivelse: tryk fås i 5 forskellige farver, med teksten 'Original Since' og personligt tryk (maks. 15 tegn)
  • Materiale:
    • Overflademateriale: 100 % polyester
    • Fyld: 100 % polyester
  • Mål: 40 x 40 cm
  • Bemærk: betrækket kan tages af og vaskes i vaskemaskine ved maks. 40 grader

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T22:53:23+00:00