Har du brug for hjælp?

Pude med hjerte og navn

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

En pyntepude ud over det sædvanlige! Det hvide betræk gør, at puden passer til langt de fleste indretningsstile, og så vælger du selv den farve trykket skal være og hvilke navne eller hvilken tekst, du vil have skrevet på puden. Med ét har du en pyntepude, der på samme tid er helt neutral og helt unik. Sød og personlig gaveide til fødselsdagen, valentinsdag eller årsdagen.

* Skal udfyldes

169 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Her får du en pyntepude, der vil live dit soveværelse eller stue, eller hvorend du ønsker at sætte puden, op. Puden er hvid og 40 x 40 centimeter stor. På midten af puden er et hjerte, og så er meningen, at du har i alt 20 tegn, 10 tegn på hver af puden, til rådighed til at skrive noget personligt. Det kan være to navne, for eksempel på dem, der bor i hjemmet hos modtageren af puden.
Trykket fås i fem forskellige farver, og du vælger selv hvilken, du vil have puden trykt i. Farverne er blå, lyserød, grøn, gul og sort. Denne pude med hjerte og personligt tryk er en fin og personlig gave, der fungerer til enhver anledning. Den er betænksom, for personlige gaver viser, at du har gjort lige det ekstra og tænkt lidt mere over, hvordan du kan give en god og mere speciel samt og gave.

Detaljer

  • Beskrivelse: tryk fås i 5 forskellige farver
  • Materiale:
    • Overflademateriale: 100 % polyester
    • Fyld: 100 % polyester
  • Mål: 40 x 40 cm
  • Bemærk: betrækket kan tages af puden og vaskes i vaskemaskinen ved maks. 40 grader
2023-09-22T15:16:30+00:00