Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller drag & drop
  Quality of selected imagel

  Pude med billede

  215 kr
  Inkl moms
  DHL Express muligt
  - +

  Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

  Puden med dit yndlingsbillede på er en dejlig og blød gave til din forlovede, din bedste veninde eller til din mor. Med den hyggelige pude sidder din kæreste altid i sofaen, også selvom hun i virkeligheden er taget på en af de mange forretningsrejser - nu kan du alligevel stadig komme til at kramme og kysse hende, lige så meget du vil!

  215 kr

  Other customers bought

  Beskrivelse

  En gaveide, der kan være med til at pimpe stuen ekstra op alt efter, hvilket billede du vælger at få printet på: den hyggelige billedepude til sofaen, stolen eller sengen med et fedt billede, som betyder noget vigtigt eller sjovt for dig! Puden kommer i den helt rigtige størrelse på 37 x 37 cm, og du gør selv gaven helt unik med dit eget valg af billede, som du uploader her og så er et styk meget personlig gave på vej i din retning.

  Den hyggelige billedepude med et fedt og anderledes billede på kan gives til så mange forskellige anledninger. Giv den til din veninde, som lige er flyttet hjemmefra og skal til at sætte hendes eget helt personlige præg på sit nye hjem. Det kan også være en betænksom julegave til bedsteforældrene, hvis du får trykt et billede på af børnebørnene, så kan de altid have dem siddende i sofaen, mens de drikker en lille kop eftermiddagskaffe.
  En hyggelig og fin gave til alle, der gerne vil sætte et personligt præg på deres hjem.

  Detaljer

  • Beskrivelse: hvid pude med skjult lynlås
  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål: 37 x 37 cm
  2020-11-29T03:29:18+00:00