Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 299,- kr.
8987 5508

Praktisk vinkøler

Fra: 229 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Denne gaveide ser ikke bare flot ud, den er også helt vildt praktisk! Den praktiske vinkøler holder vinens temperatur, så man får mest muligt ud af smagen. En rigtig god gaveide til livsnydere, der går op i gourmet og vin!

* Skal udfyldes

229 kr
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 299,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

For at en vin rigtig kan komme til sin ret, og at man kan få mest muligt ud af smagen, skal den have den perfekte temperatur. Er vinen for varm, smager den for meget af alkohol, og er vinen for kold, mister den sin smag. Med denne gaveide holder vinen den perfekte temperatur i op til en time, efter man har åbnet den. Den praktiske vinkøler skal bare køles i køleskabet i en time inden vinen serveres og herefter stikkes i vinen. Her har du en praktisk vinkøler, der ser ud som en istap med kork for enden, og den er både en flot og praktisk hjælp til at få mest muligt ud af den lækre smag af kølig hvidvin. Den kan dog også bruges til rødvin, der skal have stuetemperatur, man skal så bare ikke ligge den i køleskabet inden.
Denne gaveide vil helt sikkert begejstre både venner og familie, der elsker at gøre noget helt særligt ud af deres mad og ikke mindst den vin, der skal drikkes til. En rigtig god gaveide, der helt sikkert sætter det sidste finish på en vellykket middagsaften, både for kokken og gæsterne!

Detaljer

  • Mål: 30,5 x 5 x 5 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-12-15T11:46:36+00:00