Har du brug for hjælp?

Porcelænsskål med fuglebad

85 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En fin lille gave at give: Denne porcelænsskål med fuglebad fortæller historien om tre små fugle, der mødes for at bade på morgenmadsskålen. En sød gaveide med masser af kærlighed for detaljen, som rigtig vil glæde venner, veninder og alle andre, som går op i design og små detaljer!

Other customers bought

Beskrivelse

Det ser ud som om, at de tre små fugle på kanten af skålen kunne finde på at hoppe ned og tage sig en dukkert hvert sekund, det skulle være. Måske spørger de sig selv, hvem af dem der har efterladt sig fodsporene nede i skålen, som er sat med et gyldent aftryk. Denne porcelænsskål med fuglebad lader dig dagdrømme dig langt væk, og lave dine egne små historier inde i hovedet, når du sidder og spiser. Måske leder de tre små fugle efter mad, eller måske har de først lige lært hinanden at kende, måske snakker de om de gyldne fodspor - ingen ved det, men alle taler om det, når den søde porcelænsskål med fuglebad er på bordet.
Denne skål er en flot gaveide til alle, der gerne vil bruge noget flottere porcelæn i dagligdagen, eller som bare er dagdrømmere af natur. En fin gaveide til dem, der gerne vil have naturen inden for døren og som sætter pris på de søde og anderledes ting til hjemmet.

Detaljer

  • Beskrivelse: skål med 3 små fugle og gyldne fodspor indeni
  • Materiale: porcelæn, glaseret indeni, ikke glaseret udenpå, gyldent tryk
  • Mål: 9 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2022-05-25T00:10:19+00:00