Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller drag & drop
  Quality of selected imagel

  Ponybamse med fotobluse

  169 kr
  inkl. moms, plus forsendelse
  DHL Express muligt
  - +

  Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

  Denne gave er både sød, blød og nuttet og ikke mindst personlig. Her har du en bamse i form af en brun pony, som har en lille hvid T-shirt på med billedtryk foran. Det personlige ved bamsen er, at du selv kan vælge, hvilket billede, der skal være på ponyens T-shirt. Den søde pony med sorte knapøjne vil være en skøn gave til både børn og voksne, for hvem elsker ikke bløde tøjbamser?

  169 kr

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Kender du en, der er helt vild med heste og ponyer eller måske en, der samler på bløde tøjdyr? Eller har du små børn i familien og er inviteret til fødselsdag? Så er der her en oplagt gave for dig at tage med til fest. En gave, der uden tvivl vil glæde helt enormt. Bamsen har form som en lysebrun pony, der har en hvid T-shirt på. På T-shirtens front er der et billede, som du selv kan vælge. Skal det være et billede af dig og fødselaren? Et billede af et idol, af mor og far, eller måske af familiens pony? Det er dig, der bestemmer, og det er kun fantastien, der sætter grænsen for, hvad du kan vælge.

  Ponyen er 15 centimeter høj, når den sidder ned, og billedet der printes på T-shirten er cirka 5 x 3 centimeter stort. Bløde pakker er ikke nødvendigvis det værste at få, når bare de indeholder en så sød, fin og personlig gave som denne.

  Detaljer

  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål: 15 cm, billede 5 x 3 cm
  • Bemærk: egnet til børn under 3 år
  2021-05-12T21:56:42+00:00