Har du brug for hjælp?

Plyspude formet som et boombox stereoanlæg

599 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Her er noget for musik-elskerne! Denne sjove plyspude formet som et Boombox stereoanlæg skal nok få dine venner til at kigge en ekstra gang, når de kommer på besøg næste gang. En pudsig gaveide til alle 80’er-børn!

Other customers bought

Beskrivelse

I 80’erne kom hiphoppen på banen med scratching, boombox stereoanlæg og masser af break-dancing. Kender du nogen, der er vild med stilen og musikken fra den tid, er denne plyspude formet som et stereoanlæg både en sjov og sød gaveide. Placer den i sofaen, ryd stuegulvet, sæt dit yndlings-hiphop på anlægget og gør klar til den helt store breakdance seance. Selvom musikken strømmer ud fra dit nutidige anlæg, kan du jo godt lade som om, det faktisk kommer fra boombox-puden.

Skal du til udklædningsfest, kan du klæde dig ud som hiphopper i lidt for store bukser, sweatshirt og en omvendt kasket, og så er det bare at slynge boombox-puden over skulderen. Den er heldigvis ikke tung! Du kan også tage boombox-puden med i soveværelset og drømme søde hiphop-drømme. Hvis du har en date med hjem, skal hun nok også blive imponeret, når hun ser boombox-puden trone i sengen. I said a hip hop, the hippie, the hippie, To the hip, hip hop, and you don't stop, a rock it.

Detaljer

  • Beskrivelse: plyspude formet som et stereoanlæg i 3 dele
  • Materiale: 100% polyester
  • Mål: ca. 40 x 40 cm
  • Bemærk: pudebetrækket kan vaskes ved 40 grader
2020-12-05T06:48:59+00:00