Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller drag & drop
  Quality of selected imagel

  Plysbamse med fotobluse

  169 kr
  inkl. moms, plus forsendelse
  DHL Express muligt
  - +

  Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

  Den lille krammebamse, med et billede på T-shirten af din datter eller søn, er den perfekte gave til barnedåben eller børnefødselsdagen! Eller hvis din kæreste skal ud at rejse verden tynd, så få trykt et billede af dig selv på T-shirten og du er med hele jorden rundt - en rigtig fin og personlig afskedsgave, der kan krammes og klemmes, når savnet bliver størst.

  169 kr

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Vi elsker alle udstoppede tøjdyr, børn som voksne, og hvis vi kunne komme afsted med det, ville vi tage den foretrukne bamse med os overalt. Ja, selv voksne kan også blive bløde i knæene over en lille blød og nuttet plysbjørn. Med denne søde plysbamse med fotobluse har du mulighed for at give en meget personlig gave til en lille eller stor ven. Den fine lille bamsebjørn er lavet af blødt plys, og når han får T-shirten på, med det billede du allerbedst kan lide, så kommer du ikke til at kunne finde en mere personlig og sød gave.

  Den fine lille og meget fluffy bamse vil bare gerne krammes og tages med på tur, og hvem vil kramme plysbamsen med et personligt billede mere end den lille dreng eller pige, der får ham i julegave eller fødselsdagsgave? Der er vist heller ikke nogen tvivl om, at plysbamsen nok skal blive taget med på tur også!

  Detaljer

  • Mål: 20 cm
  • Foto: 7x5 cm
  2021-12-02T01:20:34+00:00