Har du brug for hjælp?

Pink powerbank med indgravering

215 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Hvis du er meget på farten, og din telefon har en tendens til at løbe tør for batteri på de mest irriterende tidspunkter, så er det på tide at du får din helt personlige powerbank, så du altid er sikker på at have strøm på telefonen til både surfing og samtaler. Lille, men praktisk gaveidé til din kæreste som ikke kan undvære sin telefon.

Other customers bought

Beskrivelse

Pink Power - dette er en powerbank til den handlekraftige og selvstændige kvinde, der ikke er bange for at gøre opmærksom på sig selv. Den kommer i farvestrålende pink, og er fuldstændig uundværlig for kvinden der bare skal have sin smartphone ved hånden både dag og nat. Der er ingen ko på isen i forhold til at bruge powerbanken - det er nemt og ligetil. Den pink powerbank oplades via USB, og et mini USB sørger til gengæld for at din smartphone hele tiden er klar til brug.

Batteriet med 2000 mAh sikrer at du har til mere end én opladning af din smartphone, når bare powerbanken er fuldt opladt. Samtidig er powerbanken ikke særlig stor, og den kompakte størrelse gør at det er nemt at have den med over alt. Nu kan du være sikker på altid at kunne bruge din smartphone - hvad enten det er på stranden eller på den lange togrejse. Som prikken over i'et, så er den pink powerbank helt personlig - du kan nemlig få dit navn indgraveret på.
Den pink powerbank med indgravering er en praktisk gaveidé til den selvstændige kvinde, der ved at det er vigtigt at hun er til at få fat på.

Detaljer

  • Beskrivelse: pink powerbank med indgravering
    • til opladning af smartphones
    • USB / mini USB-kabel
    • 2000 mAh batteri
    • CE-mærket
  • Bemærk: ingen specialtegn

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T22:21:25+00:00