Har du brug for hjælp?

Picnic-bord til krydderier

169 kr
Inkl moms
- +
Nu kan du få picnic-stemning til alle dine måltider - selv til dem, du spiser derhjemme. Her har du en gave, der indeholder flere ting på samme tid. Et skønt miniature picnic-bord med en parasol og i alt fire holdere. I de fire holdere passer salt, peber, ketchup og sennep, og i gaven hører de forskellige salt- og peberbøsser og sennep- og ketchupflasker også med. Det lille picnic-bord til krydderierne vil pynte fint i dit køkken eller på dit spisebord, om det er til en klassisk picnic eller ej.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Beskrivelse

Når man bor i Danmark ved man, hvad der helt sikkert kan ske, når man har planlagt en picnic og er igang med frokosten i det grønne med venner og familie. Det begynder at regne! Er I smarte og erfarne i det grønne, så har I alt med jer - regntøj, parasol og andre ting, der kan holde picnic'en tør. Her har du et picnic-bord til krydderierne, der gør, at krydderierne i hvert fald sørger for at holde sig selv tørre, skulle det regne, når det er tid til picnic. Er det ikke picnic-sæson, pynter denne gave også fint indenfor i dit køkken eller på spisebordet.
Denne gave indeholder et lille miniaturebord med bænke af træ samt en klassisk parasol i rød og hvid. Dertil er der huller i bordet, hvor der er plads til salt, peber, sennep og ketchup, som også hører med i gaven, så den kan være en ide som indflyttergave. Fin og original gave!

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder sennep- og ketchupflasker, salt-og peberbøsser, bord og parasol
  • Materiale: plastik og træ
2019-09-17T19:35:44+00:00