Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

PI:P - smykketræ med skål

Fra: 169 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Det flotte smykketræ med skål er på en gang både praktisk og dekorativt. På træets grene er der masser af plads til at hænge dine armbånd, ringe og halskæder. Ved træets rødder er der plads til at lægge nøgler, ure og øreringe. En smuk og brugbar gave til dine veninder – både dem, der elsker at pynte sig og dem, der er vilde med en flot opbevaring.

* Skal udfyldes

  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Med dine kæder, armbånd og ringe til at sidde som fine blomster på grenene, vil du altid have noget smukt at kigge på. Samtidig ved du altid, hvor du har dine smykker. Det tyske designfirma Koziol har igen skabt et design, der både er praktisk og elegant. Smykketræet er udført i hærdet plast og fås i tre varianter: klassisk sort, enkel hvid eller frisk pink. På den måde kan du vælge det træ, som passer allerbedst til din personlige stil og indretning. Et smykketræ med skål hjælper dig med at holde orden på dine smykker, så nu er det slut med at have ringe, armbånd og kæder viklet ind i hinanden i smykkeskrinet. Hæng dem i stedet op som dekorative blomster på grenene. I skålen ved træets rod er der plads til at lægge nøgler, ure eller større armbånd.
Smykketræet har desuden fået selskab af en fin lille fugl, der holder øje med dine smykker og fuldender det charmerende design. Giv det som en gave til hende, der elsker at udsmykke sig selv og sit hjem.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem sort, hvid og pink
  • Beskrivelse: smykkeholder formet som træ
  • Materiale: hærdet plast Mål: 30 x 25 cm

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-18T22:50:30+00:00