Har du brug for hjælp?

Photobooth-pynt

145 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Denne gaveide vil helt sikkert begejstre alle, der kan lide at tage sjove gruppebilleder. Med denne æske med photobooth-pynt kan der tages sjove og kreative fotos af vennerne og familien. Det er en rigtig god gaveide, der både er god som fødselsdagsgave eller julegave til venner, veninder og familiemedlemmer.

Other customers bought

Beskrivelse

Har du nogle venner, der godt kan lide at have det sjovt og finde på noget nyt og helt specielt når I holder fester? Så er photobooth-pynt den helt rigtige gaveide! Med dette sæt kan I helt sikkert sætte rigtig meget gang i en sjov fest! Sættet indeholder 20 forskellige dele af papir, så I kan tage en masse sjove og skøre billeder sammen. Der er f.eks slips, briller, skæg og huer som I kan sammensætte på kreative måder.
Det er bare med at samle vennerne og ellers have det sjovt med at klæde sig ud, så man kan tage nogle sjove billeder af hinanden og poste dem på de sociale medier eller måske få et af dem indrammet og have det hængende derhjemme. Photobooth-pynt er også en god gaveide til dem, der bare godt kan lide at tage billeder og som godt kan lide, at de er lidt anderledes. F.eks til at lave et specielt profilbillede på Facebook, der er helt unikt?
En rigtig god gaveide som værtsgave næste gang du er inviteret til en hyggelig og sjov aften hos venner eller familie eller også som kreativ og sjov fødselsdagsgave.

Detaljer

  • Beskrivelse: pynt af papir med 20 forskellige dele

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-06-14T00:38:30+00:00