Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Eller drag & drop
Quality of selected imagel

Puslespil i træ

345 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Med det fine puslespil i træ, skal I finde tid til at lægge puslespillet for at finde ud af hvad der gemmer sig, når alle brikkerne er kommet på plads. Med 150 brikker skulle I hurtigt kunne få samlet billedet, især hvis hele familien sætter sig sammen ved bordet og hjælpes ad. Puslespil er måske en anderledes, men dejlig gaveidé til børnefamilien.
Wooden Puzzle - 150 pieces-RA   +0 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Det er så hyggeligt at sidde samlet ved bordet i sommerhuset for at få lagt et puslespil, når vejret ikke lige er til de vilde udendørsaktiviter - hvad enten det er sommer eller vinter. Det giver jer tid til at slappe af sammen, mens I laver noget I skal være fælles om, og så er der jo plads til også at drikke varm cacao og spise boller. Puslespil er en gave der kan gives og bruges hele året rundt.
Puslespillet i træ er dog ikke som ethvert andet puslespil - først og fremmest er det lavet af træ og så er det selvfølgelig en fuldkommen personlig udgave, for billedet der kommer frem når det er samlet, er et billede der har betydning for modtageren. Du beslutter hvad for et motiv der skal printes på.

Det flotte og lækre puslespil i træ giver modtageren og hele familien der hjælper, nogle timer hvor de er samlet om at løse en opgave der både er hyggelig og udfordrende. Det er jo det et puslespil kan - få jer til at sætte jer ned og lave noget sammen. Giv puslespillet i træ til din kone, og brug tid sammen med børnene for at finde ud af hvad, hver af de enkelte brikker til sammen gemmer på.

Detaljer

  • Beskrivelse: puslespil i træ
    • med personligt motiv
    • 150 brikker
  • Materiale: træ
  • Mål: 25 x 36 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-19T13:59:56+00:00