Har du brug for hjælp?

Personlig trofæ til Victor

209 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Hvem du gerne vil skille sig ud? Modtageren af ​​denne trofæ til med gravering Du bestemmer! Endelig mennesker får i dit liv, der virkelig har tjent deres personlige ære. Tegn den mest fantastiske partner, verdens bedste mor eller far fra super - den store gave idé bringer gnistre til øjnene!

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Så fejlfri og skinnende som Victor, personlig vinder statue er i dine øjne alle dem, du karakteriserer det. Hvorvidt der kan dekorere sit hjem med sådan en smuk pris for den største skat, den super-datters bedste ven eller den sejeste bedstemor, er helt sikkert meget stolt!

Specielt til hjerte er denne gave gennem den personlige gravering: På den ædle, sort base lavet af ægte marmor flaunts en mindeplade, som du udtrykker med op til 20 tegn, som dine kære til fødselsdag, jubilæum, for far eller mor ønsker at give . Det unikke ved de indgraveret gaver passer som en personlig overraskelse, da prisen ved en konkurrence eller turnering!

Den magre og muskuløse Victor at få gaver vil ankomme i stor familie og venner. Vis dem, de er, at rigtig vinder i dine øjne!

Detaljer

Materiale: marmor, plast
Plaque personlig med op til 10 tegn per linje - ingen specialtegn
Maks. 2 store bogstaver per linie
Ingen ord med mere end 10 bogstaver
Højde: 25 cm
Vægt: 600 g

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-29T07:41:07+00:00