Har du brug for hjælp?

Paraply med skyline-motiv

85 kr
Inkl moms
- +
Nu kan det regne, så meget det vil! Med denne flotte paraply med skyline-motiv er man godt beskyttet mod vejrets luner. Paraplyen er trykt med silhuetterne af Paris’ vartegn, som for eksempel Eiffeltårnet og Triumfbuen, og er en stilfuld gaveide til ham eller hende, der er vild med den franske hovedstad eller alle, der kan bruge en paraply, der ikke er som de andres.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Du behøver ikke blive indendøre, selvom det regner og stormer, og himlen er grå. Med denne paraply med Paris' skyline bliver regnvejret til en fest! Det siler ned og blæser, men paraplyen sørger for, at du kommer tørt og trygt gennem dagen – eller natten. I modsætning til almindelige paraplyer, er denne paraply kuppelformet, hvilket gør, at du er endnu mere beskyttet mod det våde vejr, vind eller sne. Samtidig gør det flotte motiv, at du kan fantasere dig til de romantiske gader i Frankrig, hvor stemningen strømmer ud i alle kroge.
Designet henvender sig til alle frankofiler, for på paraplyen ser du silluetterne af alle kendte vartegn såsom Eiffeltårnet, Triumfbuen og Moulin Rouge. Planlægger dine venner eller forældre en storbyferie i Paris, så overrask dem med denne stilfulde og funktionelle gave til eventuelle regnfulde spadsereture i den franske hovedstad. Når de er hjemme igen, kan de tænke på deres ferieminder, hver gang det regner, og de har paraplyen fremme.

Detaljer

  • Beskrivelse: gennemsigtig (skærm), sort (print, håndtag og paraplytop)
  • Mål: ca. 82 x 85 cm
  • Bemærk: rengør med en fugtig klud (uden kemiske rengøringsmidler)
2020-11-27T14:29:09+00:00