Har du brug for hjælp?

Paradoksalt timeglas

145 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Kærlighed ved første blik? Dette timeglas er man nødt til at kigge på en ekstra gang! For først da ser man, at de små, røde sandperler flyder opad. Et paradoksalt timeglas gør de små øjeblikke helt særlige - hvad enten det drejer sig om tandbørstningen, kaffepausen eller når tankerne får lov til at flyve af sted ved skrivebordet. Original, lille kærlighedsgave.

Other customers bought

Beskrivelse

Med et paradoksalt timeglas vender man op og ned på alting: Når man vender det, flyder det røde sand opad! Således kommer modtageren med garanti også til at se lidt anderledes på tingene. Det klare design, den stærke farve og det romantiske udtryk udgør tilsammen en rigtig sød kærlighedsgave.
Når man betragter timeglasset, har det opadstigende sand en beroligende og nærmest meditativ effekt. Denne fascinerende, lille pyntegenstand er god til eksempelvis at måle, hvor lang tid man børster tænder, når man bare vil holde en kort pause eller i forbindelse med udstrækningsøvelser. Og selv det at koge et æg er med dette timeglas ikke længere en gætteleg.
Det originale og anderledes timeglas er en sød, lille gave, der vender op og ned på det hele. En perfekt valentinsgave eller som en overraskelse på en grå og trist dag.

Detaljer

  • Beskrivelse: pyntet med "love" og hjerter, udløbstid: ca. 3-4 min (for at være helt sikker, anbefales det selv at måle efter)
  • Mål: ca. 5,5 × 2 × 7,3 cm
  • Materiale: plastik

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-19T13:59:15+00:00