Har du brug for hjælp?

Ovnhandsker med bjørneklør

205 kr
Inkl moms
- +
Når man er sulten som en bjørn, kan man næsten ikke vente med at få maden ud af ovnen. Ovnhandsker med bjørneklør er sjov og fin, men sørger også for, at man kan tage maden ud uden at brænde hænderne! En god og praktisk gaveide, der samtidig lægger op til smil og latter i køkkenet.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Ovnhandsker er i sig selv en ret praktisk ting at have i køkkenet. Hvordan skulle man ellers tage varme pander af blusset og fade ud af ovnen uden at forbrænde sine hænder? Især når man skal lave flere ting på en gang, som f.eks til jul, er de praktiske. Hvis man skal bage en hel masse julebag, bliver ovnen åbnet og lukket mange gange i løbet af dagen! En ovnhandske med bjørneklør kombinerer det praktiske med det sjove og sørger for, at alle amatørkokke og bageglade mennesker har en sikker “klo” om de varme gryder og bageplader, når de står i køkkenet.
Ovnhandskerne ligner en rigtig bjørnepote og har både klør og trædepuder, som naturligvis er bløde så man på bedst mulig måde kan håndtere de varme ting. Man kan selvfølgelig også bruge disse ovnhandsker andre steder end i køkkenet, f.eks. hvis man er kommet på den ide, at man vil klædes ud til fastelavn, når man griller eller når der bages snobrød! Mulighederne er mange!

Detaljer

  • Beskrivelse: sæt med 2
  • Mål: 16 x 27 cm
2020-11-28T17:07:05+00:00