Har du brug for hjælp?

Opvaskesæt formet som et par

189 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Lige meget hvem der står for opvasken derhjemme, bliver den kedelige tørn nu lidt sjovere. For med dette fine sæt med to opvaskebørster og en svamp, stiger humøret straks, når potter og pander skal vaskes op. Opvaskesættet pynter flot på køkkenbordet og har samtidig en super praktisk funktion. Alt i alt en genial gaveide - især til forelskede par.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

En slank herre med fin, hvid skjorte og elegant slips og ved hans side en yndig blondine i en knaldrød kjole. Det er et sandt glamourpar, der her står klar til at hjælpe dig med opvasken. De to børster og svampen står på en praktisk bakke, der sikrer, at overskydende vand ikke bliver liggende på bordpladen. Svampen, der passende til temaet er hjerteformet, er lavet af mikrofiber og har to forskellige sider, der kan bruges til forskellige rengøringsopgaver.
Det fine sæt egner sig især til forelskede par, der kan få hver sin opvaskebørste og måske endda vaske op i fællesskab og dermed fuldende den romantiske stemning. Med de dekorative opvaskebørster bliver det i hvert fald til en leg at få styr på opvasken efter middagen.

Hvis du er på udkig efter den helt rigtige gave til en polterabend eller en værtindegave til næste gang du bliver inviteret hjem til et vennepar at spise, så er dette sæt perfekt. Så kan både herren og fruen i huset få sin egen opvaskebørste, og mon ikke den ellers kedelige tørn bliver noget sjovere med de fine børster?

Detaljer

  • Beskrivelse: opvaskesæt
2020-11-27T01:14:59+00:00