Har du brug for hjælp?

Opvaske-ko

155 kr
Inkl moms
- +
Denne ko kan noget helt specielt, den har ikke mælk men opvaskemiddel indeni, som kommer ud mens du vasker op! Det flotte, grønne underlag til børsten er til at skrabe alle madresterne fra vasken op med eller til at skrabe madresterne af tallerknerne, inden de vaskes. En 3i1-ko, som efterlader servicet skinnede rent! En flot farvestrålende gaveide til at have stående ved siden af køkkenvasken!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Beskrivelse

En ko i køkkenet - hvem skulle have troet det? Og denne ko er ikke bare en helt almindelig ko, den giver ikke mælk men opvaskemiddel, den står ikke og spiser græs dagen lang, den hjælper til med opvasken! Med dens uimodståelige øjne er den slet ikke til at stå for og er derudover en smart og farvefuld dekoration at have stående ved siden af køkkenvasken. Tryk en gang på den lille, søde, lyserøde komavse og opvaskemidlet kommer ud af dens børstehoved, som vasker alt op til det skinner.
Men den kan mere endnu, den smarte grønne græsplæne, som den står på er eminent til at skrabe alle madrester af, om det er fra tallerknerne eller direkte fra vasken, inden de er klar til at blive gjort rene. En opvaske-ko med flere funktioner, som sætter et personligt præg i køkkenet! En brilliant og personlig indflyttergave eller værtindegave!

Detaljer

  • Beskrivelse: børsten står i et dertilhørende underlag, som kan bruges som spartel til madrester
  • Kapacitet: 100 ml
2019-08-24T14:50:20+00:00