Har du brug for hjælp?

Oplader-nøglering til Apple-produkter

85 kr
Inkl moms
- +
Hvis du vil undgå problemet med, at din iPhone løber tør for batteri, når du skal bruge telefonen allermest, så vil den smarte nøglering med oplader med garanti gøre glæde i dit nøglebundt! En uundværlig gaveide til alle, der har Apple-produkter.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Vi kender det alt for godt: På vej ud ad døren, telefonen i hånden, der skal lige foretages nogle vigtige opkald på vejen til job eller inden dagens næste aftale, og så er telefonen ved at løbe tør for strøm! Med denne smarte nøglering med oplader til flere forskellige Apple-produkter kan du uden problemer få opladt din iPhone, iPad eller iPod via enhver USB-port, du møder på din vej! Det her er den perfekte gave til alle, der ikke kan undvære deres iPhone, men kun alt for godt kender problemet med levetiden på batteriet.
Det lette, elegante og diskrete design gør, at du kan have opladeren i dit nøglebundt, og så har du den jo altid på dig, og du slipper for rodet med ledninger, der skal ligge og flyde i tasken. Den smarte nøglering med oplader til Apple-produkter er kompatibel med iPhone 3 og 4, iPad 1 og 2 samt iPod Touch og Nano. Og det virkelig smarte er, at samtidig med, at du oplader telefonen med den fede nøglering, kan du også få synkroniseret dine enheder. Der er ikke nogen tvivl om, at din bror med teknisk snilde, eller din veninde med det store smartphoneforbrug, vil synes, at dette er en fed og uundværlig gadget.

Detaljer

  • Beskrivelse: nøglering der sørger for praktisk opladning og synkronisering, kompatibel med iPhone 3G/3GS, 4/4S, iPad 1/2, iPod Touch/Nano, hurtig dataoverførsel med USB 2.0, let og elegant design
2020-11-30T00:26:10+00:00