Har du brug for hjælp?

Only You - hjerteformet fotopude

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)
Her er gaven, du kan bruge til at udtrykke din kærlighed til din eneste ene. I den hjerteformede fotopude får du muligheden for at indsætte eget foto, og med teksten Only You kan det ikke blive en mere romantisk gave. Brug den som valentingave, kærlighedsgave, gaven til ham eller hende, der skal rejse væk fra dig i en længere periode eller blot gaven, du har lyst til at give.

Other customers bought

Beskrivelse

Kærlighedsgave, valentingave, romantisk gave, jeg elsker dig-gave: mulighederne er mange med denne romantisk hjerteformede fotopude. Når du indsætter billedet af enten dig selv eller jer begge, bliver gaven endnu mere personlig, og du giver modtageren mulighed for altid at kunne kramme den bløde og behagelige pude, hvis du ikke selv lige skulle være i nærheden til at modtage et kram. I puden kan du indsætte det personlige billede, som du synes, at modtageren skal se på, og måske oven i købet kramme, hvis du ikke selv er til stede.

Brug den bløde fotopude som en overraskelsesgave, når modtageren mindst venter det. Du kan for eksempel snige den ned i din udkårnes kuffert, når han eller hun skal være væk fra dig i en periode. Den hjerteformede fotopude er gaven til din kærlighed og gaven, som altid vil være i nærheden. Med teksten Only You og den lille bamse kombineret med jeres billede, finder du ikke en mere romantisk gave.

Detaljer

  • Materiale: 100 % polyester
  • Kapacitet: fotostørrelse max. 15,5 x 10 cm
  • Mål: 36 x 30 cm
  • Bemærk: ikke egnet til børn under 3 år

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-24T05:39:00+00:00