Har du brug for hjælp?

Ølkrus af is

99 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Nyd en iskold øl eller en anden lækker drik med dette iskolde ølkrus lavet af is! Bedre eller koldere kan det simpelthen ikke blive på en varm sommerdag. Et sådan glas har du helt sikkert ikke drukket af før! Brug dem til sjove grillfester med vennerne eller tag det med som værtsgave. Ølkruset af is vil garanteret blive et hit!

Other customers bought

Beskrivelse

Nu skal der drikkes iskolde øl! Ølkruset af is er et must til alle, der ikke kan udstå varm eller lunken øl eller andre drikkevarer, der tager sig bedst ud, når de er kolde. Iskruset er nemt at lave: fyld vand i silikoneformen og put formen i fryseren i en times tid. Tag det frosne glas ud og fyld det straks op med yndlingsdrikken. På under få minutter forvandles 0,25 l øl, cola eller en anden drikkevare sig til en dejlig iskold nydelse. Fyld fryseren med ølkrus og lav en ordentlig fællesskål med vennerne.
Du har aldrig smagt en koldere øl end denne! Glemt alt om isterninger og øl i køleskabet i timevis, for at få den helt perfekte temperatur på en varm sommerdag. Hav altid et ølkrus af is på køl, så det er klar til at servere den næste øl til den rette temperatur. En super gaveide til manden der har alt - enten som 25 års fødselsdagsgave, som adventsgave eller som værtsgave, når han holder den næste sommerfest.

Detaljer

  • Beskrivelse: form til at lave et ølkrus af is
  • Brugsanvisning: fyld det med vand og vent en time
  • Materiale: silikone
  • Kapacitet: 0,25 l
  • Bemærk: også egnet til andre drikkevarer end øl
2020-12-02T22:45:17+00:00