Har du brug for hjælp?

Ølkøler med oplukker

85 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Så er du klar til sommerens grill- og havefester! Denne flotte ølkøler i metal med trægreb og to flaskeoplukkere står klar til at ledsage dig gennem sommerens grillfester og park-eventyr. En god gave til din bedste ven, der på denne måde altid har en kold øl klar til dig.

Other customers bought

Beskrivelse

Hvert år gentager historien sig. Du sidder i parken og drikker lunkne øl, fordi du ikke har skaffet dig en ølkøler i tide. Det skal være slut nu. Med denne smarte ølkøler i metal med trægreb og to flaskeoplukkere kommer du sikkert gennem sommeren, altid med en kold øl ved din side. Fyld ølkøleren med isterninger og læg dine yndlingsøl ned i, og så er det ellers bare at komme over i parken. Øllene når at blive kolde undervejs, og når du er nået frem til din destination, har du hele to flaskeoplukkere til rådighed, så hverken du eller din ven skal vente længere end højst nødvendigt.

Denne ølkøler er både en sjov og praktisk gaveide til herrefrokosten eller til fødselsdagen hos gode venner. Den er især særdeles velegnet til en 30 års fødselsdag, og et uundværligt element i ethvert værksted. Så er det slut med varme øl, når I sidder i parken, eller når der er blevet knoklet rundt om huset! Friends bring happiness into your life – best friends bring beer.

Detaljer

  • Beskrivelse: ølkøler med 2 flaskeåbnere på siden
  • Brugsanvisning: fyld ølkøleren med is og sæt øllene ned i
  • Materiale: metal (rustfrit) og træ
  • Mål: ca. 26 x 13 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-19T03:07:38+00:00