Har du brug for hjælp?

Oktoberfest-bamse med dirndl og navn

215 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Er du klar til Oktoberfest? Det er denne søde bamse i hvert fald! Den fine bjørn er klædt i det typiske Oktoberfest-outfit med dirndl-kjole og er klar til at synge med og feste i ægte Oktoberfeststil. Hvis du kender en, der er vild med Tyskland og de gamle bayerske traditioner, er denne fine bamse den perfekte gaveide - den søde bjørn er slet ikke til at stå for.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Hvis du er på udkig efter en gave til en, der er vild med Tyskland og den typiske Oktoberfeststemning, er denne fine bamse perfekt. Den lille bjørn er klædt i den bayerske folkedragt med den klassiske dirndl med grøn foroven og et pink- og hvidternet skørt - denne søde dame er den optimale maskot at have med til både den ægte Oktoberfest i München og omegn eller til den lokale efterligning her i Danmark. Lige meget hvor du tager den med hen, skal den nok sørge for et par smil rundt om bordet.

For at gøre bamsen til en ganske særlig og personlig gave kan du vælge at få broderet modtagerens navn på kjolen, så er der nemlig heller ikke nogen tvivl om, hvem den bløde bjørn tilhører. Den fine bamse egner sig til mange anledninger og især op til Oktoberfest - giv den i fødselsdagsgave eller "bare fordi" og overrask en, der er vild med den særlige Oktoberfeststemning, med denne nuttede bamse, som slet ikke er til at stå for. En rigtig fin og personlig gave!

Detaljer

  • Beskrivelse: kjolen kan tages af og kan vaskes ved 30 °C
  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål: ca. 21 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-12-06T03:14:18+00:00