Har du brug for hjælp?

Nøglebræt

Fra: 165 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Med dette søde nøglebræt og dertilhørende nøgleringe hængende i gangen i hjemmet føler man sig straks mere hjemme. Der er både "hans" og "hendes", så I begge har et sted at hænge nøglen. En ideel gave til det lykkelige kærestepar, der lige er flyttet sammen.

* Skal udfyldes

165 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Ikke nok med at dette nøglebræt er fint og sødt at have hængende i gangen, så er det også yderst praktisk. Hvis man udnytter det til fulde, og får til vane altid at hænge sine nøgler på brættet, vil man i fremtiden for altid undgå at rende rundt om morgenen og komme for sent i skole eller på arbejde, fordi man selvfølgelig ikke kan finde sine nøgler. Med dette nøglebræt ved man nemlig altid, hvor nøglerne befinder sig. Eller i hvert fald hvor de burde befinde sig - det er så op til en selv, om man husker at benytte det praktiske nøglebræt. Man tager helt enkelt bare den ene af de dertilhørende nøgleringe og putter den i sit nøglebundt, og derved passer ens nøglebundt perfekt i nøglebrættet som fod i hose, og ens nøgler vil trygt hænge på deres plads natten over, eller indtil man skal ud af døren igen. Sødt udseende og smart og praktisk funktion! Især til dem, der altid mister deres ting eller er glemsomme.
Nøglebrættet vil være en smart gave til dem, der lige er flyttet hjemmefra eller måske endda har købt eget hus og nu har brug for fine, små, mindeværdige og ikke mindst praktiske indretningselementer.

Detaljer

  • Varianter: vælg med eller uden indgravering
  • Materiale: træ
  • Mål: 12 x 12 cm

Detaljer

  • Variant: uden indgravering
  • Materiale: træ
  • Mål: 12 x 12 cm
2023-01-30T07:30:19+00:00