Har du brug for hjælp?

Ninja knivblok

549 kr
Inkl moms
- +
Er du en ninja i køkkenet? Nu kan du få denne ninja knivblok, så er du i hvert fald hjulpet godt på vej! Knivblokken er i tegneseriestil og skjuler tre knive i forskellige størrelser, som er formet som samurai-sværd. En flot gaveide til alle, der er vilde med japansk kampsport, manga-tegneserier eller bare sjovt design! En oplagt gaveide til ham, der lige er flyttet hjemmefra for første gang.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Nu kan du føle dig som en ninja, selvom du bare skærer agurker i skiver eller hakker løg. Med denne knivblok formet som en tegneserie-ninja bliver hverdagen pludselig lidt sjovere. Knivblokken skjuler tre knive formet som samurai-sværd, så du har til enhver lejlighed. Så kan du udtænke dig diverse action- og hævnscener, mens du skærer brød. Bare pas på, at du ikke skærer dig selv eller andre i fingrene!
En sej gaveide til alle, der er vilde med asiatisk kampsport eller de populære mangategneserier. Med ninja-knivblokken er du klar til enhver udfordring i køkkenet, om du så skal lave asiatisk mad eller bare snitte løg til din hakkebøf, så er din indre ninja altid med dig. Giv den en fremtrædende plads på køkkenbordet, så dine gæster kan beundre den, mens du forbereder maden. De opdager nok slet ikke, at det er en knivblok!

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 3 køkkenknive
  • Mål (universalkniv): samlet 32 cm, knivblad 21 cm
  • Mål (brødkniv): samlet 32 cm, knivblad 21 cm
  • Mål (kokkekniv): samlet 22 cm, knivblad 12 cm
  • Mål (indpakning): ca. 20 × 19 × 40 cm
2020-12-01T15:03:34+00:00