Har du brug for hjælp?

Mopsmaske

689 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En sjov mopsmaske er måske ikke noget, vi alle behøver, men den er nu god at have når du gerne vil forvandle din lillebror, lillesøster eller en af vennerne til en mops. Denne hunderace går nemlig for at være ret doven og ikke mindst utrolig stædig! Så hvis du står i en situation, som er lidt anstrengende, så giv vedkommende denne mopsmaske på og se, hvor hurtigt humøret kan vende! Man har kun det sjov man selv laver!

Beskrivelse

Er du til fis og ballade og elsker at overraske din omverden med skøre indfald, som kan få enhver til at slå ud i en højlydt latter? Nå ja, og har du altid gået med en drøm om at forvandle dig til en mops, så du kunne få så meget opmærksomhed som den lille stædige hund med de store, nuttede, runde øjne, som ingen kan stå for? Så er det nu du skal slå til! Med den sjove mopsmaske kommer du til at ligne en mops til forveksling og endda i menneskehøjde, som endda kan tale pga. maskens bevægelige underkæbe. Tag en tur op ad Strøget iført denne maske og se verdenen fra et "mopset" perspektiv. En perfekt gaveide til den mest skøre polterabend eller til at kunne holde pokerfjæset til en pokeraften med drengene. Der er nok anledninger at vælge imellem, for hvem vil ikke elske at have en sød lille mops med i byen?

Detaljer

  • Beskrivelse: lavet af kunstpels med bånd til omkring hagen og underkæben bevæger sig når der tales. Inkl. pelshals, som kan stikkes ned i kragen
  • Materiale: 75 % polyester, 25 % polyvinylchlorid
  • Bemærk: one size med huller til øjnene
2019-06-20T07:39:21+00:00