Har du brug for hjælp?

Mini selfiestang

215 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Ingen hold i armen mere og ingen komiske grimasser fordi man snart ikke mere kan holde kameraet i udstrakt arm. Mini selfie-staven fungerer som en forlænget arm og giver dig muligheden for at se dejlig afslappet ud foran kameraet! Say cheeeeeese!!!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Elsker du at tage billeder og især selfies? Så ønsk dig en mini selfiestang! Den passer perfekt ned i lommen eller håndtasken, da den kan foldes ned til en længde af 17 cm og er nem at bruge. Det, den gør, er at forlænge din arm med op til 66 cm, dvs. du kan nu endelig få alle dine venner og familiemedlemmer med på dit gruppeselfie eller få en flot baggrund, som for eksempel en solnedgang over Vesterhavet med på billedet. Staven gør også at du ikke får ondt i armen af at holde kameraet, eftersom du kan sidde med staven i hånden og bare holde den lette holder strakt ud foran dig. Det giver dig andre muligheder end før, hvor du skulle stå og holde kameraet i en udstrakt arm og blive utålmodig og derfor altid være den der så mest gnaven ud på billederne.
Den mini selfiestang passer næsten til alle smartphones, om det er en Apple, Samsung eller LG. Giv din bedste ven eller veninde muligheden for at lave det perfekte selfie med denne fantastiske selfiestang - en super gaveide!

Detaljer

  • Beskrivelse: kan trækkes ud fra 17 cm til 66 cm i længden Brugsanvisning: udløser på grebet, smartphonen klemmes fast i skruetvingen, bluetooth eller batterier er ikke nødvendige, kompatibel med næsten alle smartphones (iOS og Android)
  • Mål: 4,5 x 17 x 2,5 cm
  • Bemærk: til Android anbefales det at downloade den gratis app Camera360 Ultimate
2020-12-03T09:07:22+00:00