Har du brug for hjælp?

Miljøvenlig taskeparaply

225 kr
Inkl moms
- +
Praktisk og miljøvenlig - med denne taskeparaply er du altid beredt på det næste regnskyl. Paraplyen er med sit helt enkle design ideel til forretningsmanden, og så er den fremstillet af genbrugte plastikflasker, så din miljøbevidste veninde vil også værdsætte denne innovative gave.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Taskeparaplyen i miljørigtigt, sort og enkelt design vil passe helt perfekt ned i forretningsmandens attachemappe eller ligge fint i den miljøbevidstes Fjällräven, lige indtil det bliver nødvendigt at hive den frem for at skærme sig mod den næste regnbyge, dagen byder på. Den eneste dråbe du vil mærke, er den, du har i hånden - håndtaget på den flotte paraply er nemlig formet som en regndråbe, som gør, at den er rigtig behagelig at holde i hånden og samtidig er med til at gøre paraplyen nem at styre ved større eller mindre vindstød under regnskyllet.
Paraplyen har en omkreds på 90 cm og er produceret på miljørigtig vis med omtanke for verdenen. Den er lavet af genanvendte plastikflasker og der følger selvfølgelig en pose med, så paraplyen kan pakkes samme og lægges ned i tasken, selv når den lige er blevet brugt. Så det enkle design gør den super anvendelig for forretningsmanden, mens produktionsmetoden vil tale til alle, der tænker over, hvordan vi behandler kloden. En praktisk og betænksom gave, hvor du viser masser af omtanke for din mand eller veninde og vores lille jordklode!

Detaljer

  • Beskrivelse: taskeparaply fremstillet af gamle plastikflasker
  • Materiale: 100% polyethylenterephthalat
  • Vægt: 458 g
  • Mål: 54,3 x 88 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-12-06T00:07:48+00:00