Har du brug for hjælp?

Miffy-spillekrukke med indgravering

385 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Denne lillebitte spillekrukke måler ikke mere end 6 x 5 x 7,5 centimeter og er derudover en meget fin gaveide, der både kan benyttes som dåbsgave, til navngivningsfesten eller til de første år hos en lille pige, når hun har fødselsdag. Spillekrukken er præcis, som du kender den fra gamle dage og den spiller melodien "Twinkle, twinkle, little star". krukken er sølv og på toppen af den står en lille figur af den populære kanin Miffy, som fås i forskelligt legetøj. Sidst men ikke mindst, kan du tilføje personlig indgravering til krukken, som for eksempel navn og dato.

385 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Den populære kanin Miffy er oprindeligt en figur fra en serie af børnebøger skrevet af forfatteren Dick Bruna. Siden har haren Miffy kunne fås som adskilligt legetøj, og nu kan Miffy også flytte ind i børneværelset som en spillekrukke.
Spillekrukken i sølv har ni små stjerner på toppen og ved siden af de ni stjerner, står en lille udgave af Miffy. Spillekrukken kan spille melodien "Twinkle, twinkle, little star" - en sand klassiker, når det kommer til børnesange, og den er især kendt som godnat-melodi, når børnene skal synges til ro eller i seng.

Spillekrukken er yndig og vil pynte fint i børneværelset. Derudover kan spillekrukken indgraveres med tre linjer og op til 12 tegn på hver linje. Derfor kan du passende skrive barnets navn, efternavn og fødselsdato på de tre linjer. Gaven er oplagt at give som dåbsgave eller til de første fødselsdage.

Detaljer

  • Beskrivelse: spiller melodien Twinkle, Twinkle, Little Star
  • Materiale: forsølvet
  • Mål: 6 x 5 x 7,5 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn
2023-12-01T07:20:28+00:00