Har du brug for hjælp?

Miffy-sparekrukke med indgravering

599 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Haren Miffy er en populær figur, når det kommer til legetøj til børnene, og nu kan den søde, lille hare også fås som en sparekrukke - og så endda i sølv. Sparekrukken med haren Miffy er 15 centimeter høj og vil passe perfekt på børneværelset. Nu bliver det let som en leg at få børnene til at spare lidt af deres lommepenge eller slikpenge op, og på den måde får de nærmest den økonomiske sans ind med modermælken.

Other customers bought

Beskrivelse

En sparekrukke er et must for store som små, børn som voksne. Her er en udgave, der passer perfekt til de små, for den vil pynte og stå flot på børneværelset. Denne sparekrukke er formet som den populære legetøjsfigur Miffy. Sparekrukken er i sølv og passer med sit klassiske og tidløse design ind i ethvert børneværelse. Den er cirka 15 centimeter høj, og åbnes fra bunden. Derudover kan den indgraveres med personlig tekst, som vil blive trykt på bagsiden af sparekrukken, lige over hullet, hvor pengene kastes i. Du har to linjer à op til 15 tegn hver til rådighed til den personlige indgravering. Du kan for eksempel indgravere navn og fødelsdato på den heldige modtager af gaven.

Miffy er en fin sparekrukke, der helt sikkert vil være en super opfordring til at spare penge op for børn, så de kan få råd til slik, legetøj og alt det andet, som børn elsker.

Detaljer

  • Mål: ca. 15 x 7,5 x 7 cm
  • Bemærk: åbnes på bunden

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-06-14T00:35:09+00:00