Har du brug for hjælp?

Flere visninger

PÅ LAGER

Vil du gerne lave en romantisk middag for to bestående af hele tre forskellige retter mad? Det kan du nemt gøre med dette kulinariske sæt, som indeholder alt, hvad du skal bruge, og som ovenikøbet giver dig et romantisk lys med, så du kan skabe den helt rette romantiske stemning på bordet, når I skal spise den tilberedte mad. Super gaveide til konen, kæresten eller manden.

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Fra: 245 kr
- +
Inkl. moms

* Skal udfyldes

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

Gourmetmiddage og kulinariske oplevelser er noget du forbinder med noget, som både tager en masse tid, kræver en masse forberedelse, og ikke mindst er meget dyrt, når du skal købe ind. Men det behøver det ikke at være. Med dette sæt får du alt, hvad du behøver, når du skal lave din helt egen kulinariske middag, når du har inviteret kæresten, konen eller manden på en romantisk date. Sættet består af tre retter. Forretten består af grissini stænger og økologiske bruchetta. Desserten er en lækker tartofu, den italienske isdessert.

Når du skal købe dit kulinariske sæt, kan du vælge mellem tre forskellige hovedretter. Du kan vælge mellem majspolenta med svampe, Risotto med grøntsager, eller økologisk pasta med oliven-tomat sovs. Alt sammen lige til at tilberede. Nem og hurtigt og uden at du behøver at indkøbe ekstra ingredienser.
Du skal blot følge den medfølgende trin-for-trin guide, og du så har du helt styr på din middag. Du får et romantisk lys med, som du kan sætte på bordet, så du kan servere middagen i den rette stemning.

Detaljer

  • Varianter: majspolenta med svampe, sisotto med grøntsager og økologisk pasta med oliven-tomat sovs.
  • Brugsanvisning: følg den medfølgende trin for trin guide
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
^2018-06-21T20:35:03+00:00