Har du brug for hjælp?

Massagelys

169 kr
(2.113 kr / kg) Inkl moms
- +
Elsker din kæreste at få massage? Så er dette sensuelle massagelys beregnet til massagestunderne den helt perfekte gaveide til ham eller hende. Det vil uden tvivl blive godt modtaget!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Et massagelys er både en meget sensuel og en meget pirrende gave: Tænd lyset og lad flammen smelte den voks, du kan bruge til at give din partner en lækker massage. Lyset indeholder oven i købet stoffer, der er gode for huden, og som bliver masseret ind under jeres leg. Designet er også gennemtænkt: på lysets fire sider finder du bogstaverne L, O, V og E, der sender et sødt budskab til din partner, og som måske får legen til at udvikle sig. Lyset har en sart dugt, der bringer mindelser om det tropiske egne, og som er med til yderligere at forstærke nydelsen under massagen.

En dejlig gaveide til din partner, især hvis I mangler lidt kvalitetstid i hverdagen. Sæt en dag af hver uge, hvor i skiftes til at give hinanden massage og nyde hinanden kroppe. Du kan også forære lyset til andre par, for eksempel til et bryllup, eller til en veninde, der lige har fået en ny kæreste. Med denne gave får man nemlig ikke bare et lys – det er hele pakken!

Detaljer

  • Beskrivelse: massagelys med sheabutter og jojobaolie (uden konserveringsmidler)
  • Vægt: 80 g
  • Bemærk: rækker til ca. 10-15 gange rygmassage
2020-12-02T14:18:25+00:00