Har du brug for hjælp?

MAN - foderskålen til mænd

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Foderskålen til mænd må være den perfekte gave til dyret i din mand. Det her er en virkelig sjov gaveide til manden der har alt og bare mangler en stor foderskål, så han virkelig kan få skovlet noget mad ind i ordentlige mængder og hurtigt tempo!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Vejen til en mands hjerte går som bekendt gennem maven - og hvilken mand vil ikke elske at få sin egen, helt private og klart markerede, tallerken - eller i det her tilfælde, meget store skål med påskriften: MAN? Så kan der vist ikke herske nogen som helst tvivl om, at det her er hans skål - og KUN hans skål! Mandens madskål er ovenikøbet lavet i et lækkert design i hvid keramik af høj kvalitet med sort skrift, og så vejer den 950 gram, hvilket betyder, at den i hvert ikke bare lige rykker sig ud af stedet. Der er plads til et anstændigt mellemmåltid i den store skål, så sulten bliver med sikkerhed stillet, og du slipper for scener med en sulten mand.
Det her er den perfekte gave til vennen eller til din mand, som har alt - også en stor appetit. Foderskålen til mænd vil ikke bare falde i god jord hos den, der får den, den vil også se godt ud i køkkenet på hylden mellem de andre tallerkner og skåle på grund af det lækre design!

Detaljer

  • Materiale: keramik
  • Vægt: 950 g
  • Mål: 25 x 25 x 7 cm
2020-12-02T18:51:49+00:00