Har du brug for hjælp?

Op til 80% rabat på udsalgsvarer | Gælder kun t.o.m. 28 januar eller så længe lager haves.

Flere visninger

Mal selv-bordskånere

PÅ LAGER

Slut med kedsomhed ved middagsbordet! Har du oplevet hvordan dine venners børn sidder og keder sig, mens de voksne snakker og de selv for længst er færdige med deres aftensmad? Med de smarte mal selv-bordskånere til tallerkner med temaet "City Map" kan børnene blive siddende og male med farveblyanter, mens de voksne bliver færdige. En supergod gaveide til kreative og utålmodige børn!

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
149 kr
- +
Inkl. moms
  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

Det kan være noget af en udfordring for forældrene at have de små middagsgæster siddende ved bordet efter maden, mens de snakker, da det oftest er dræbende kedeligt at høre på hvad de voksne siger! Med de sjove mal selv-bordskånere går tiden lidt hurtigere for børnene. Sættet indeholder 24 flotte papirunderlag med seks forskellige motiver, der er inspireret af den store verden, som venter på at blive farvelagt: Paris, New York, London, Tokyo Rio de Janeiro samt et verdenskort!
Med dette sæt gør det heller ikke noget, hvis man skulle komme til at spilde lidt på bordet under aftensmaden, da man bare kan bytte underlaget ud med et andet og farvelægge det i stedet for det, der fik pletter.
En ideel gaveide til børn og børnebørn i alle aldre, til når der kommer gæster til middag, men også til børnefødselsdagen, og andre festlige anledninger, hvor man sidder samlet omkring spisebordet. Vi garanterer at ventetiden bliver en hel del sjovere med denne gaveide!

Detaljer

    Beskrivelse: 24 stk. af genbrugspapir med 6 forskellige motiver
  • Mål: 30 x 40 cm
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
^2018-01-22T04:53:34+00:00