Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Magnetisk verdenskort

169 kr
Inkl moms
- +
Det kan nogen gange være svært at dekorere køkkener, da der kan være fliser, hylder og skabe hængt op på væggene, der gør det svært at give indretningen i køkkenet sin egen stil og sit eget touch. Det ændrer dette magnetiske verdenskort nu på. Med det har man nemlig rig mulighed for at udsmykke sit køleskab på en rigtig dekorativ måde, og der er intet som et verdenskort, der dekorer og inspirerer på samme tid!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Et magnetisk verdenskort passer perfekt til alle køleskabsdøre og andre større metaloverflader, såsom en radiator eller en opslagstavle. Med hjælp fra forskellige rejsesymboler, ruteplaner og små felter til tekst såvel som en tusch, så man kan udfylde de destinationer i verden, man allerede har oplevet og besøgt, får man et meget farverigt og inspirerende køleskab. Man kan også bruge de dertilhørende tekstfelter til at udfylde, hvor I verden, man drømmer om at rejse hen og måske endda steder, man allerede har planlagt at besøge i den nærmeste fremtid. Mulighederne er uendelige, men en ting er sikkert: At kigge på dette verdenskort dagligt vil give en en bidende rejselyst!
Verdenskortet sørger altså ikke bare for at være dekorativt og spændende at se på, det holder også ens rejselyst og nysgerrighed i gang, fordi man dagligt bliver mindet om, hvor stor verden er, og hvor mange steder, man drømmer om at besøge. Inspirationen er ikke langt væk! Et magnetisk verdenskort vil være en oplagt gave til den, der er bidt af en gal rejseafhængig.

Detaljer

  • Materiale: plastik
  • Mål: 48 x 20 x 1 cm

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-18T23:04:51+00:00