Har du brug for hjælp?

Magisk kæde-flaskeholder

205 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Læg den bedste årgang i kæden og den vil svæve som var den sendt direkte fra himlen: En magisk kæde-flaskeholder vil forbløffe og begejstre som gave eller som borddekoration til den næste middag, og din gæster vil straks vide, hvad de ønsker sig i gave, for der vil denne vinholder helt sikkert stå højt på ønskelisten. Original gaveide!

Other customers bought

Beskrivelse

Der er mange anledninger til at give en flaske vin i gave, men det bliver i fremtiden endnu sjovere at give vin i gave, hvis man samtidig i samme anledning giver en magisk kæde-flaskeholder med i gaven. Denne vinflaskeholder giver nemlig et meget mere spændende liv til vinen selv. Den får simpelthen vinflasken til at svæve, som var den sendt direkte fra himlen, hvilket man jo nemt kan tro om en dejlig, rund og velsmagende vin af den bedste årgang. Vinflaskeholderen er lavet af forkromet metal og formet som en kæde, så vinflasken hænger trygt og sikkert samtidig med, at det ser ud som om, den svæver vandret, og indtil man forstår hvordan vinflaskeholderen er designet, vil man blive meget overrasket over, hvordan det er muligt, at vinflasken kan svæve sådan!
Designet i tidløst sølv passer ind i de fleste indretninger, og man kan endda bruge den som indretningselement, der altid står på et bord eller kommode med den bedste flaske vin i halsen, som var det et kunstværk.

Detaljer

  • Beskrivelse: designet af Peleg Design
  • Materiale: forkromet metal
  • Mål: 30 x 15 x 15 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-21T07:46:46+00:00