Har du brug for hjælp?

Magisk dinosaurus

39 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En sjov, lille, ekstra gave til alle, store som små, der elsker dinosaurer og som kan udholde spændingen mens dinosauren bryder ud af vulkanen henover et par dage. Den magiske udvikling sker stille og roligt når du hælder vand over vulkanen nede i beholderen. Den magiske dinosaurus er den perfekte gaveide til pakkekalenderen eller måske som en gave fra tandfeen.

Other customers bought

Beskrivelse

Er du helt sikker på at dinosaurerne blev udryddet dengang for mange millioner af år siden? Ville du ønske at de i hvert fald ikke var udryddet? Så kan det være at du skal finde lidt tid til at holde rigtig godt øje med hvad der sker med den her vulkan, når du har hældt vand henover den og den har udspyet røg og langsomt er gået i opløsning efter nogle timer. Hvis du følger brugsanvisningen, så vil der langsomt komme en dinosaur til syne i glasset - vel at mærke din helt egen dinosaurus som du kan have stående på reolen inde på værelset.

Det er spændende, nerverpirrende og sjovt at følge med i hvordan dinosauren udvikler sig fra at være bitte lille til at blive stor og flot, når først vulkan er blevet opløst og giver plads til at dino'en kan gro til sin fulde og imponerende størrelse.
Hvis du er ved at købe gaver til årets pakkekalender til din søn, så skal den magiske dino helt klart være med som en af gaverne. Eller giv den som en ekstra gave på fødselsdagen, og se ham gøre store øjne når dinosauren i løbet af 72 timer kommer til syne i glasset.

Detaljer

  • Beskrivelse: magisk dinosaurus
    • vokser når du hælder vand på
  • Mål: Ø 6,8 cm, H 9,5 cm
2022-06-27T08:12:15+00:00