Har du brug for hjælp?

Lille lykkegris

49 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
Så er der garanti for masser af held og lykke - denne lille lykkegris er en sand lykkebringer, og med sine små vinger er den fine lyserøde gris slet ikke til at stå for. Giv det søde plysdyr til en, du holder af, og som godt kunne bruge lidt ekstra held i hverdagen eller op til en vigtig eksamen. Den lille bamse egner sig til mange anledninger og både børn og voksne vil sætte pris på den søde lykkebringer.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

"Held og lykke", "knæk og bræk", "jeg krydser fingre for dig" - ja, man kan ønske medvind på mange måder, men hvorfor ikke sige det med en gris? Denne lykkebringende gris er en, som modtageren altid kan have med sig, og hvem ved hvad den lille bevingede fyr er i stand til? Den bløde gris er sød at se på og lige til at kramme, den kan både bruges som et kæledyr til børn eller som en lykkebringer for alle, der har brug for hjælp fra de højere magter, når der spilles lotto eller op til en eksamen eller andre vigtige begivenheder, hvor troen på egne evner måske ikke er så stærk, eller når det afhænger af tilfældigheder.
Hvem ved, måske kan lykkegrisen være med til at sikre den helt store gevinst næste gang, du køber en lottokupon. Selv hvis heldet ikke altid er med dig, er den lyserøde bamse sød at se på, ja, faktisk slet ikke til at stå for, så glæd en du holder af med lykkegrisen.

Detaljer

  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål: 14 x 10 cm
2023-12-01T08:26:28+00:00