Har du brug for hjælp?

Luck - lykkearmbånd

169 kr
Inkl moms
- +
Et yndigt lyserødt armbånd kan nu blive dit eller blive en gave til en, du holder af. Armbåndet har også en bonuseffekt - det bringer nemlig held og lykke og er et form for lykke-armbånd. Ikke nok med at armbåndet er i en fin, lyserød farve - så har det også et vedhæng, hvorpå der står Luck, hvilket jo betyder held på engelsk. Selv skriften på vedhænget er lyserødt. Et meget fint armbånd, der forhåbentlig bringer held med sig.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Her er en gave, som passer helt perfekt til den du kender, der fortjener det allerbedste. Det kan være din bedste veninde, din søster, din mor, hvem end, du føler, har fortjent en rigtig fin og personlig gave. Denne gave består af et såkaldt lykkearmbånd. Armbåndet er i den sødeste lyserøde farve, og på armbåndet er der så et vedhæng, hvorå der står Luck, også med lyserødt.

Luck betyder som bekendt held på engelsk, og det er derfor, at dette armbånd er et form for lykkearmbånd. Selve vedhænget er af forsølvet messing. Armbåndet er lavet på en sådan måde, at det kan tilpasses i hver side. Du trækker bare snoren tilbage til den ønskede størrelse. Det betyder også, at armbåndet passer til de fleste, hvad end du er ung eller ældre, høj eller lav. En meget fin og betænksom gaveide, og hvem har ikke brug for lidt held i hverdagen?

Detaljer

  • Beskrivelse: pink armbånd med vedhæng, hvor der står "luck"
  • Materiale: 50 % bomuld, 50 % polyester
2020-12-02T23:42:17+00:00