Har du brug for hjælp?

LP-coaster

129 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Gæsterne vil helt sikkert undre sig og spørge værten om, om disse plader er rigtige plader? Men det er de selvfølgelig ikke, de ligner bare! Ingen musikelsker og pladenørd ville selvfølgelig bruge deres kæreste eje som coastere! Disse LP-coastere vil helt sikkert være et hit til venner og familiemedlemmer, der elsker musik og ikke mindst deres pladesamling. En sjov og original gaveide!

Other customers bought

Beskrivelse

Vinylplader er i de seneste år igen blevet et stort hit, og mange bruger masser af deres tid i pladebutikker, hvor de leder efter sjældne plader og bruger både tid og penge på det rigtige udstyr, så lyden kan blive helt perfekt, når man afspiller sine plader. Og så er vinylplader i sig selv jo også bare rigtig flotte, så hvorfor ikke gå all in, og gøre en pladenørd glad med de perfekte coastere, der virkelig understreger deres passion for god musik og teknik?
Disse vinylplader vil helt sikkert pynte på spisebordet og sætte en tyk streg under kærligheden til musikken. Pladerne er i forskelligt design så de minder om ægte grammofonplader, for at give det helt rigtige look og samtidig beskytte bordet mod varme ringe fra glas.
De originale LP-coastere vil være en god gaveide til både fødselsdags- og julegaver, gave til indflytterfesten eller som en sjov mandelgave.

Detaljer

  • Beskrivelse: 6 robuste og skridsikre vinylplader i god kvalitet

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-04T16:58:04+00:00