Har du brug for hjælp?

Love Me - varmende massageolie

Fra: 169 kr
(1.690 kr / l) Inkl moms
- +
En sensuel og pirrende massage er måske en af de bedste gaver, du kan få fra din partner. Med denne massageolie kan I genfinde glæden ved de lette berøringer og smatidig bliver jeres duftesans også aktiveret. En dejlig gaveide til din kæreste. Vælg mellem tre varianter.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Hvordan forestiller du dig den perfekte romantiske aften? Måske noget med en middag for to, stearinlys og til dessert en lang og sensuel massage? Med denne massageolie kan du i hvert fald opnå en af de ting. Du kan vælge mellem tre forskellige dufte, alt efter om du er mest til en frisk jordbær, en let vanille eller en lækker chokolade. Denne massageolie skal nok hjælpe dig og din kæreste med at få åbnet op for sanserne. Olien varmer både hænder og krop op, løsner op for musklerne og så dufter den dejligt, så du kommer til at slappe helt af.

En dejlig gaveide til en romantisk aften med din kæreste. Har I brug for at komme helt tæt på hinanden, så er denne massageolie en god anledning til at udforske hinandens kroppe. Tænd et par stearinglys, sæt noget afslappende musik på anlægget og giv hinanden en ophidsende oplevelse, som I sent vil glemme!

Detaljer

  • Beskrivelse: gavesæt med massageolie
  • Vægt: 100 ml
2021-01-25T08:20:32+00:00