Har du brug for hjælp?

Lille ølglas med indgravering

Fra: 129 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Denne gave er et personligt ølglas med indgravering, og det betyder, at du kan skrive det navn og tal, der passer til den person, der skal beriges med deres helt egne personlige gave i form af dette personlige ølglas med indgravering. En god gave til runde fødselsdage hos ølentusiaster.

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Livsglæde skåret helt ind til benet: en kold øl i den ene hånd og godt selskab i den anden hånd - så bliver det ikke bedre! Det skulle da lige være, hvis du får en kold øl, der er serveret i dit helt eget personlige ølglas. Det kan du nu få med denne gave! Når gaven pakkes op, gemmer der sig et personligt ølglas med indgravering. I forhold til indgraveringen har du forskellige mulighed for at skabe et ølglas, der passer til den, der skal have det i gave.
Du bestemmer selv, hvad der skal stå og glasset fås i to designs: et med et stort tal og et navn nedenunder, eller et glas med et segl, hvori du f.eks. kan skrive "Årets far" og så din fars navn nedenunder. Der er ingen tvivl om, at denne personlige gave er en sikker vinder og den vil gå rent ind hos modtageren, der for evigt vil værdsætte deres helt eget ølglas med navn og hilsen på. Det er en oplagt gaveide til fars dag, til fødselsdagsgaven til bedstefar, til jubilæeet eller til andre særlige anledninger.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem banner, segl og krans

Detaljer

  • Variant: segl

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-06-14T01:00:31+00:00