Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Eller drag & drop
Quality of selected imagel

Lille hjerteformet puslespil

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Kan du udtrykke din kærlighed til et andet menneske på en bedre måde end ved at give dem et hjerte? Det lille hjerteformede puslespil kan du gøre præcis så personligt som du vil - det er nemlig dig der vælger hvad motivet skal være. Skal det være et billede af dig og din mor? Eller et foto fra din og din kærestes sidste ferie?

* Skal udfyldes

169 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Mulighederne er mange med denne personlige gave, men lige meget hvem du ender med at give puslespillet til, og hvilket billede du beslutter dig for skal være på, så er det en gaveidé der udtrykker masser af kærlighed, omsorg og omtanke.
Det lille hjerteformede puslespil har 63 brikker der skal lægges, før det endelige motiv åbenbarer sig for modtageren, som selvfølgelig skal arbejde lidt for at se den endelige gave. Men det er da også en sjov idé at der skal gøres lidt, for at kunne komme til at nyde den gave som du rent faktisk har lagt energi og betænksomhed i at få lavet til lige præcis denne person.

Puslespillet er lavet i kraftigt pap, har en blank overflade, og det er dig der bestemmer sværhedsgraden alt efter hvilket billede du vælger til puslespillet. Hjertepuslespillet kan bruges til mange forskellige anledninger - du kan f.eks. forære det til din søster på hendes fødselsdag med et billede af jer to på. Du kan bruge det som bryllupsgave til din bedste venindes bryllup med et skønt billede af parret på. Hvad med at få lavet puslespillet som en overraskelse til din kæreste på Valentines Day med hendes yndlingsbillede af jer to - så kan I lægge puslespillet sammen.

Detaljer

  • Beskrivelse: lille hjerteformet puslespil
    • med personligt motiv
    • 63 brikker
  • Materiale: kraftigt pap
  • Mål: 20 x 25 cm
2023-12-01T07:56:32+00:00