Har du brug for hjælp?

Lid Sid - grydelågsholder af silikone

109 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
En lille hjælper - eller faktisk to små hjælpere til dit køkken. Dette gavesæt består af to grydelågsholdere. De er lavet af silikone og formet som små mænd. De kan så sættes i spænd mellem gryden og grydelåget og på den måde sørge for, at der ryger luft og damp ud, så maden ikke koger over. I gavesættet får du en rød hjælper og en hvid hjælper. En skøn og hjælpsom gaveide til dem, der er glade for at lave mad og stå i køkkenet.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Man får næsten helt ondt af den lille mand, der ligner, at han er ved at hoppe ned i gryden eller sidder fast mellem gryde og låg, alt sammen bare for at hjælpe med madlavningen og sørge for, at maden i gryden ikke koger over. Men det er hans job. Den lille grydelågsholder, der er lavet af silikone, er en god og praktisk hjælper i køkkenet.

Gavesættet giver dig hele to hjælpere, en i hvid og en i rød. De er en utrolig original, opfindsom, kreativ og anderledes gave, som for eksempel kunne være sjov at tage med, når du er inviteret til middag hos dine venner, som en lille værtindegave. Du kan i hvert fald nok regne med, at selskabet og værterne ikke har set de små køkkenhjælpere før, og sandsynligvis vil de få stor gavn af dem!

Detaljer

  • Beskrivelse: sæt med 2 grydelågsholdere - en i hvid, en i rød, der holder låget oppe fra gryden, så dampen kan lukkes ud
  • Materiale: silikone
  • Mål: 4,8 x 2,2 x 4,5 cm
2020-11-29T23:29:49+00:00