Har du brug for hjælp?

LED-nøglering med retro-TV

39 kr
Inkl moms
- +
Det kan godt være svært at forestille sig, at der rent faktisk var en verden, før fladskærmsfjernsynet blev opfundet. En verden med store, klodsede kasser, der ikke ligefrem pyntede i stuen. Selv om de ikke var kønne, var der alligevel noget betagende ved dem, og nu kan du få et lille retro-TV til lommen i form af denne seje nøglering med LED.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

I disse moderne tider med HD-TV og 3D-fjernsyn er der noget nostalgisk og charmerende over dette lille retro-TV, der passer lige i lommen eller tasken. Den søde nøglering har også en praktisk funktion, for fjernsynet kan nemlig lyse op, så du ikke har nogen problemer med at finde nøglehullet.
Flimmerkassen, som det klodsede fjernsyn også blev kaldt, kan desværre ikke vise andet end myrefodbold, når du tænder det, men det kan måske vække sjove minder til tiden før alt blev digitalt, og man tit kunne støde på et spil myrefodbold hjemme i stuen.

Den praktiske og nostalgiske lille nøglering har en karabinhage, så du nemt kan sætte den fast i dit nøglebundt uden at skulle bøvle med at få alle nøglerne gennem den klassiske nøglering. Den kan gives i mange forskellige anledninger, og mon ikke især den lidt ældre generation vil elske et gensyn med det gammeldags fjernsyn? Overrask en, du holder af med denne lille LED-nøglering med et retrofjernsyn, den vil helt sikkert falde i god jord hos modtageren.

Detaljer

  • Beskrivelse: har en lydeffekt som ved rigtige gamle fjernsyn
  • Mål: 5 x 4,5 cm
2020-12-02T07:16:23+00:00