Har du brug for hjælp?

Lav dine egne lykønskningskort

289 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Med dette sæt kan du selv lave de fineste lykønskningskort til at følge med gaven til din veninde, mor eller kæreste. En gaveide til dig selv, som virkelig sætter gang i kreativiteten, så du rigtig kan personlige gøre det næste kort, du skal give til fødselsdagen, brylluppet eller studenterfesten, eller en gave til hende, der elsker DIY og kreative nørklerier.

Other customers bought

Beskrivelse

Med dette sæt kan du lave de fineste hjemmelavede lykønskningskort, som bliver lige præcis som de skal være til hver eneste lejlighed; om det er bryllup, fødselsdag eller jubilæum. Der er frit spil for fantasien og kreativiteten, når du sætter dig ned og begynder at arbejde med det fine sæt.
Med fire forskellige stempler og to forskellige farver stempelpuder til rådighed giver det dig i alt otte basismuligheder til ideer til hjemmelavede lykønskningskort. Stemplerne har små korte hilsner som: "Have a happy", "Wishing you", "You are" og "With love" - og her fra kan du så arbejde videre og personliggøre din hilsen til den enkelte person og anledning.
De otte kort med medfølgende kuverter er den perfekte gave til dig selv eller din veninde, som er fyldt med kreative ideer. Hvis I vil gøre de hjemmelavede kort ekstra fine, så er det bare at finde guld, glimmer og klistermærker frem, så hver enkelt kort kan gøres særpræget og unikt - det er kun jeres fantasi, der sætter grænser. Med et hjemmelavet kort er du sikker på, at din gave og den medfølgende hilsen vil blive husket!

Detaljer

  • Beskrivelse: sættet indeholder 1 stempel (træ), 4 stempler (silikone), 2 stempelpuder (rød og sort), 8 kort og kuverter
  • Mål: 27 x 22,5 x 7 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-12-05T21:31:48+00:00