Har du brug for hjælp?

Laptop Case 13 '' med Monogram sort

149 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Aldrig uden en bærbar computer - uanset om arbejde, skole eller endda skole, den bærbare computer ledsaget mange af os dag efter dag. Her vil den følsomme enhed være godt beskyttet, bedst selv amatør noget i en afslappet laptop taske på toppen, som denne 13 '' taske med monogram. Temmelig smart!

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Laptop tasker har længe gået kommet op med en kedelig stil. Det bedste bevis: denne "laptop taske 13, der fås som ekstraudstyr i farverne lys grå og sort beordret dig har en klassisk applikationer og har en fancy monogram, der er du frit vælges - hvad med, for eksempel med de to initialer * . r heldige modtager?

Dog skal en sådan laptop taske være mere i stand end udseende smuk - endelig ønsker det tekniske udstyr være godt beskyttet. Af denne grund er denne taske er godt polstret og beskytter den bærbare pc så for chok og Co. Også praktisk: At finde opbevaringsrummet i de forreste tilbehør såsom oplader, notesblok og mus på plads. En dejlig gave idé for alle pendlere, erhvervsfolk, gamer venner eller studerende!

Detaljer

Tilpasset Latoptasche

Materiale: 100% Polyester
Kompatibel laptop til 13 ""
Dimensioner: 34 x 23 x 2 cm
Polstret rum med lynlås
forlomme
Blød foring

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-21T07:19:41+00:00