Har du brug for hjælp?

Laptop Case 13 '' med Monogram sort

149 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Aldrig uden en bærbar computer - uanset om arbejde, skole eller endda skole, den bærbare computer ledsaget mange af os dag efter dag. Her vil den følsomme enhed være godt beskyttet, bedst selv amatør noget i en afslappet laptop taske på toppen, som denne 13 '' taske med monogram. Temmelig smart!

* Skal udfyldes

Denne gave er populær! Kun få tilbage på lager

149 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Laptop tasker har længe gået kommet op med en kedelig stil. Det bedste bevis: denne "laptop taske 13, der fås som ekstraudstyr i farverne lys grå og sort beordret dig har en klassisk applikationer og har en fancy monogram, der er du frit vælges - hvad med, for eksempel med de to initialer * . r heldige modtager?

Dog skal en sådan laptop taske være mere i stand end udseende smuk - endelig ønsker det tekniske udstyr være godt beskyttet. Af denne grund er denne taske er godt polstret og beskytter den bærbare pc så for chok og Co. Også praktisk: At finde opbevaringsrummet i de forreste tilbehør såsom oplader, notesblok og mus på plads. En dejlig gave idé for alle pendlere, erhvervsfolk, gamer venner eller studerende!

Detaljer

Tilpasset Latoptasche

Materiale: 100% Polyester
Kompatibel laptop til 13 ""
Dimensioner: 34 x 23 x 2 cm
Polstret rum med lynlås
forlomme
Blød foring

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2023-06-10T20:04:16+00:00