Har du brug for hjælp?

Læderarmbånd med indgraveret vedhæng

299 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
Den vellykkede kombination af råt sammensyet nappa læder og flettet læder i dæmpede og naturlige farver gør dette til et diskret, men alligevel iøjnefaldende armbånd, der med lethed kan kombineres med det afslappede weekendtøj eller den lækre lille sorte kjole til fredagens middagsaftale. En gave, der vil få modtageren til at føle sig virkelig speciel!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Dette lækre læderarmbånd er diskret og elegant, men samtidig anderledes og iøjnefaldende. Den flettede snøre i brunt læder og den råt sammensyede nappa læder i råhvid, sammensat med en glatpoleret magnetisk lukkemekanisme af rustfrit stål, gør dette armbånd til et virkelig lækkert designet smykke, man bare har lyst til at have på.
På det lille vedhæng kan du få indgraveret en personlig dedikation til din bedste veninde eller din mor. Du kan få indgraveret lige det du vil: kælenavn, dato, et motto - bare der maks. bruges 20 tegn fordelt på to linjer.

  Det diskrete og lækre armbånd er tidløst designet, og den omhyggelige forarbejdning gør smykket til en smuk og fantastisk gave, som din mor eller veninde vil kunne nyde i rigtig lang tid! Hver gang hun tager det på, vil hun tænke på dig og den energi, du har lagt i at finde på den helt rigtige dedikation, som er blevet indgraveret, så det her armbånd er så personligt, som det overhovedet kan være.

Detaljer

  • Beskrivelse: armbånd med magnetisk lukkemekanisme
  • Materiale: nappalæder, læder og rustfrit stål
  • Mål: 38 cm, tykkelse 4 mm/3 mm, vedhæng 15 mm
2023-09-22T18:14:57+00:00